Iedereen heeft de mond vol van voetbal

Word samen met uw gezin of vrienden vurige supporter van uw favoriete ploeg: tackle uzelf een weg naar de chocoladevoetballetjes van Leonidas, aangemoedigd door de honger naar een overwinning. De bal ligt in uw kamp met onze ploeg van 6 chocoladevoetballetjes!

Stel uw ploegen samen

Vorm een topteam met deze 6 heerlijke chocoladevoetballetjes, die klaar zijn om zich in de strijd te gooien voor de titel van wereldkampioen chocolade. Kies uw kleuren in uw Leonidas boetiek en in uw online boetiek.

Bedankt juf en meester en laat het smaken

Een laatste huiswerkje voor de vakantie: de Dag van de Leerkrachten! Bedank hen met een doosje heerlijke pralines van Leonidas die hen zal doen smelten. Stel uw doosje samen in uw Leonidas boetiek  en in uw online boetiek.

Papa is mijn kampioen

Vaderdag en de Wereldbeker: Leonidas eert de supporters van vader op zoon met heerlijke combinaties van spelletjes en geschenken. Stel oneindige combinaties samen in uw Leonidas boetiek en in uw online boetiek.

red ball chocolate

Voetbal Melk Russische karamel

Deze bal van melkchocolade met 100% zuivere cacaoboter is gevuld met een subtiele mengeling van acaciahoning en karamel met zout van Guérande. Een voetbal gemaakt ter ere van het gastland, Rusland, waar honing beschouwd wordt als een zuivere en verfijnde lekkernij.

blue ball chocolate

Voetbal melk knisperende praliné

Het kraakt, het knispert, het kriebelt uw smaakpapillen! En het gooit de benen los op het veld. In zijn schaal van melkchocolade biedt deze voetbal u een verfijnde vulling van praliné en verrassend knisperende suiker.

green ball chocolate

Voetbal melk gepofte rijst

Intense spanning bij de ontdekking van deze binnenkopper: één keer bijten in deze voetbal gevuld met heerlijke praliné en gepofte rijst en omhuld met melkchocolade van 100% zuivere cacaoboter, en u dribbelt van plezier! Goooaal!

white ball chocolate

Voetbal puur praliné

De witte vlag staat voor neutraliteit, maar wit is ook de kleur van zuiverheid. Met deze voetbal, omhuld met intense pure chocolade en gevuld met heerlijke Leonidas praliné, blaast de chocoladekampioen nieuw leven in de zuivere passie voor het voetbal.

black ball chocolate

Voetbal puur praliné met gekaramelliseerde hazelnoten

Deze zwarte voetbal scoort op elke grasmat. Samengesteld uit subtiele praliné met gekaramelliseerde hazelnoten en omhuld met intense pure chocolade, geeft hij smaak aan de wereldbeker!

yellow ball chocolate

Voetbal wit cuberdon

Er is talent nodig om zo’n gevarieerde smaken in hetzelfde team te verenigen. Deze voetbal van witte melkchocolade gevuld met een ganache van echte cuberdonsiroop weet zowel de hevigste voetbalfans als de meest veeleisende chocoladeliefhebbers achter zich te scharen.